Fujitsu levert Eternus CS800 S2 via NetApp

NetApp en Fujitsu hebben hun huidige partnerovereenkomst uitgebreid. NetApp wordt reseller van de dataprotectie-oplossing Eternus CS800 S2 van Fujitsu. NetApp zal de voor mkb-klanten ontwikkelde Eternus CS800 S2-producten opnemen in zijn dataprotectieportfolio. De oplossingen worden aangeboden via de directe en indirecte verkoopkanalen van NetApp in 22 EMEA-landen.

Organisaties uit het mkb-segment ervaren over het algemeen dezelfde mate van datagroei als grotere organisaties. Klanten van NetApp kunnen nu een schijfgebaseerde storage-oplossing integreren voor snellere back-ups zorgt en de efficiency van dataprotectie verbetert. De Fujitsu Eternus CS800 S2 Data Protection Appliance voorziet klanten van een heterogene storage-omgeving waarin schijfgebaseerde backu-ps worden gededupliceerd. Daarnaast ondersteunt het systeem disk-to-disk-to-tape en asynchrone replicatie voor back-ups op afstand.

De Fujitsu Eternus CS800 S2-oplossing is verkrijgbaar via NetApp en zijn resellers vanaf 12 november 2010. De vanafprijzen zijn  64.060 euro voor het basissysteem en 103.261 euro voor het performance-systeem. Het instapmodel is verkrijgbaar vanaf 9.947 euro. De reseller-overeenkomst geldt in 22 landen in EMEA-regio. Installatie en support lopen via Fujitsu Technology Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-01T10:26:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.