HP Nederland krijgt nieuwe storagebaas

Technologiebedrijf HP heeft Dennis van Soest benoemd als sales & business unit manager StorageWorks van HP Nederland. Hij vervangt Raymond Korteknie, die per 1 december 'in goed overleg' vertrok. Van Soest heeft onder andere de taak om de verkoop van HP EVA storageplatformen meer leven in te blazen.

De business unit storageWorks omvat het gehele portfolio van dataopslagproducten. De eerste opdracht voor Van Soest is omzetgroei bewerkstelligen van het totale HP storageportfolio. StorageWorks is onderdeel van HP Enterprise Servers, Storage and Networking (ESSN) en maakt onderdeel uit van HP's strategie om bedrijven te transformeren naar een Instant-ON enterprise.

Dennis van Soest heeft voorheen onder meer gewerkt bij HP, ISIT, Sun, StorageTek en als zelfstandig ondernemer. Bij Sun was hij onder andere storageverkoopmanager en vanuit zijn eigen bedrijf adviseerde hij klanten over investeringen in it en opslag en verrichtte hij interim-management werkzaamheden. Van Soest vervangt Raymond Korteknie. Die is per 1 december 'in goed overleg' bij HP vertrokken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Veel succes, beste man was ook al een topper bij Storagetec/Sun......

Een topper?? Viel wel tegen. Grote omzet weinig marge!!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-16T14:37:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.