Scholten Awater levert opnieuw ICT aan politie

De politieacademie heeft het contract met ict-leverancier Scholten Awater verlengd. De leverancier mag voor de tweede keer desktops, laptops, thin cliënts, tft-monitoren, servers, storage en invoer- en uitvoerapparatuur leveren. De apparatuur wordt geleverd inclusief software en aanverwante diensten. De opdracht is voor een periode van twee jaar met een optionele verlenging van twee maal één jaar. De overeenkomst maakt gebruik van meerdere contractpartners die de benodigde ict-componenten op basis van minitenders leveren.

De Politieacademie is het nationale opleidings- en kennisinstituut voor de politie. De Politieacademie gunde in april 2010  een opdracht voor de onderwijsadministratie aan Capgemini. De dienstverlener implementeert een nieuw onderwijsadministratiesysteem (Noas) bij de agenten in opleiding. Het is bedoeld voor de studentenregistratie en de administratie van de studievoortgang, het maken van roosters en het verstrekken van managementinformatie. Dit project Noas maakt deel uit van een traject om het applicatielandschap bij de Politieacademie te vervangen. Eerder al kreeg Unisys de opdracht een kandidaatvolgsysteem te ontwikkelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-24T10:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.