Iomega breng draadloze nas-server voor kleinbedrijf

Met de introductie van draadloze opslagservers komt Iomega tegemoet aan de vraag van het kleinbedrijf om betaalbare beveiligde gegevensopslag.

"Hoe klein een onderneming ook is, momenteel heeft iedereen te kampen met het probleem van gegevensbeveiliging. Met de nieuwe NAS 100d-server, introduceert Iomega niet alleen een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem voor netwerkopslag voor een klein budget, maar ook de flexibiliteit van een ingebouwde draadloze toegang met archiveringsmogelijkheden", zegt Joseph Saroukhanian, productmanager voor opslagsystemen bij Iomega International.
 
De NAS 100d-servers werken als opslagmedium op een computernetwerk, waardoor Windows-, Mac-, Unix- en Linux-pc's over een opslag- en back-uplocatie beschikken en gedeeld gebruik, back-up en herstel van gegevens in gemengde informaticaomgevingen eenvoudiger worden. De ingebouwde draadloze 802.11b/g-ondersteuning maakt ook draadloos netwerkverkeer mogelijk tegen een snelheid tot 54 megabit per seconde. De Iomega NAS 100d-server is verkrijgbaar in twee opslagcapaciteiten, te weten 160GB en 250GB.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-22T14:06:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.