Astrea Groep verlengt beheercontract Valid

Deal

Wervingsbureau Astrea Groep verlengt het beheercontract met automatiseerder Valid uit Eindhoven. De looptijd van het nieuwe contract is drie jaar. Beide partijen werken al lange tijd met elkaar. In het verlengde contract is nu ook het beheer opgenomen van een nieuwe crm-applicatie CATSone.

De reikwijdte van het contract is het beheer en en de ondersteuing van de server-, opslag- en netwerkinfrastructuur. Op dit moment laat Astrea de infrastructuur verbeteren in het kader van de implementatie van de nieuwe CRM-applicatie CATS (Candidate Applicant Tracking System) van Robuust Groep. De nieuwe infrastructuur moet de ontsluiting van deze speciaal voor de personeelsweringsbranche ontwikkelde relatiebeheerapplicatie vanuit de kantoren van Astrea verbeteren.

De Astrea Groep bestaat uit vier werkmaatschappijen voor werving, selectie en detachering binnen de ict-sector, het bank- en verzekeringswezen, personeelszaken en technische dienstverlening. Het wervingsbureau heeft vestigingen in Capelle aaan den IJssel, Eindhoven en Amersfoort, met zo'n vijfentwintig eigen medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een nieuws zeg...

Een beheercontract afsluiten voor een club van 25 medewerkers. Dit riekt naar enkel reclame voor Astrea en Valid. Er is niets nieuws of schokkends aan deze melding.

Helaas wordt Computable steeds meer een reclameplatform.

Voor een partij als Valid is dit in perspectief net zo'n belangrijk contract als dat van het 'grote' Atos Origin met het Openbaar Ministerie. Dus ja, het bericht heeft nieuwswaarde voor de onderkant van de Nederlandse uitbestedingsmarkt/ict-markt. Daar besteedt de redactie af en toe ook aandacht aan ('wie het kleine niet eert...). Er werken veel ict'ers in Nederland in het mkb. Jij toch ook?

@Rik Sanders
Point taken... Het is een kwestie van verhoudingen.

Maar er worden m.i. zo veel contracten voor 25 werkplekken afgesloten dat het op zich geen nieuwswaarde heeft op landelijk niveau.

Het opnieuw spelen in het eerste team van een amateurvoetballer van v.v. "De bal is rond" in de KNVB 4de klasse wordt in een lokale krant beschouwd als nieuws, maar haalt de landelijke pers niet.
Daar lag mijn eerste aspect.

Natuurlijk is het goed dat niet enkel de groten de bedrijven in Nederland bedienen. Deze groten komen inderdaad al voldoende in beeld.
Het wordt echter wel ondoenlijk om alle kleinere ICT-bedrijven evenredig in beeld te brengen. Daar lag het andere aandachtspunt betreffende de gelijkheid (t.a.v. kansen op exposure).

Het heeft iets weg van een dilemma ;-)

Natuurlijk zijn we blij met elke tevreden klant die zijn contract verlengt. En we zijn extra verheugd als dit de aandacht van de pers cq. Computable krijgt. Bij de pers ligt de verantwoordelijk dat er een evenwichtig beeld van de markt wordt weergegeven. Ook voor de kleinere organisaties (en dat zijn er heel veel in Nederland!) is het goed om te weten welke aanbieders er actief zijn. Ik kan het overigens niet nalaten om het beeld van Valid zoals hierboven geschetst te nuanceren. Ook grote organisaties - tot enkele duizenden eindgebruikers - hebben hun beheer en support aan Valid uitbesteed. Voorbeelden zijn onder andere FUJIFILM en Alfa Accountants en Adviseurs.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-29T11:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.