Delft gunt levering SAN aan Plusine

Dit artikel delen:

De gemeente Delft heeft de levering en het onderhoud van het centrale opslagsysteem, storage area network (SAN), uitbesteed aan Plusine Systems uit Beverwijk. De opdracht omvat het ontwerpen, leveren, installeren en testen van de dubbel uitgevoerde dataopslag met aanverwante servers en backupvoorzieningen ter vervanging van het huidige opslagsysteem. De opdracht is Europees aanbesteed. Van de gunning zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Het gaat om de vervanging van het in 2006 door ict-dienstverlener Nobel opgeleverde SAN dat gebaseerd is op Windows Server 2003. Het systeem is gekoppeld met e-mailprogramma Microsoft Exchange 2003. In het aanbestedingsdocument staat niet wanneer de opdracht moet zijn afgerond.

De opdracht omvat ook de levering en het onderhoud van hardware. Aan de aanbestedingen namen vijf partijen deel. De gemeente koos voor Plusine op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

De gemeente Delft heeft ongeveer 1500 medewerkers die een kantoorfunctie vervullen, verspreid over 15 verschillende locaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Leuk artikel

De bedrijfsnaam is echter Plusine en NIET Plausine

zo te zien betreft het hier een typefout.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-03T11:33:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.