Ingenieursbureau Movares kiest opslag 3Par

Databasement levert Enterprise Storage van 3Par aan advies- en ingenieursbureau Movares. Het gaat hier volgens de leverancier van datamanagementoplossingen en -diensten in de Benelux en Spanje om volledig redundante high performance 3Par-storagesystemen, inclusief software voor snapshots, replicatie en thin provisioning.

Door de snapshot-technologie en synchrone mirroring naar de tweede locatie is de beschikbaarheid van data maximaal. Middels kruislingse synchrone mirroring zijn de storagesystemen elkaars uitwijk en is er dus een uitwijkomgeving gerealiseerd. Hierdoor zijn de systemen beter te beheren en staan ze aan de basis van een stabiele ict-infrastructuur van Movares, aldus Databasement.

Spaarzamer

'De aanschaf van 3Par Enterprise Storage levert een besparing van energie- en koelverbruik van minimaal 20 procent, een belangrijke eis vanuit Movares bij de herinrichting van zijn ict-infrastructuur', aldus Mariet Peerboom, ict-manager bij Movares. 'Door de thin provisioning-technologie van 3Par kan het bedrijf veel spaarzamer met de beschikbare ruimte in de ict-omgeving omgaan', voegt Pascal Duits toe, die werkzaam is als ict-architect bij Movares.

Het verlagen van de tco (inclusief energiebesparing en levensduur) en belasting van de ict-beheeromgeving zijn belangrijke maatstaven geweest bij de keuze van Movares voor zijn nieuwe omgeving. Databasement levert de totaaloplossing, inclusief totaal support van 7x24 uur, voor hard- en software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-12T08:28:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.