Tuincentra Intratuin vernieuwen met Fujitsu Services

Fujitsu Services gaat 'het groene warenhuis' Intratuin een uitgebreid pakket hardwareproducten en bijbehorende onderhoudsdiensten leveren. Het contract voor deze opdracht, dat onlangs getekend werd, heeft een looptijd van drie jaar en een herinvesteringswaarde van naar schatting vier miljoen euro.

De overeenkomst tussen beide partijen houdt in dat Fujitsu Services Intratuin de komende drie jaar alle benodigde nieuwe hardwareproducten gaat leveren, waaronder driehonderd Team Pos 2000-systemen van Fujitsu Services zelf en honderd Primer GY-servers en 750 Scenic E werkstations van Fujitsu Siemens Computers ('groene' pc's die nu al voldoen aan de Europese milieurichtlijnen voor 2006). De apparatuur is bestemd voor zowel het hoofdkantoor als de vestigingen van Intratuin. Fujitsu Services gaat de geleverde hardware ook installeren en onderhouden. Dat laatste geldt ook voor de apparatuur die niet vervangen wordt, waaronder honderd kassasystemen en vierhonderd betaalautomaten. Eind 2005, als Intratuin 25 jaar bestaat, moet de nieuwe, 'toekomstvaste' it-omgeving beschikbaar zijn.
 
Ronald Wille, Manager Winkelautomatisering bij Intratuin, over de keuze voor Fujitsu Services: "Gelet op de omvang van de geplande vervangingsinvesteringen speelden bij de selectie behalve goede producten, diensten en prijscondities ook nog enkele andere factoren een rol van betekenis. Zo moest de kandidaat-dienstverlener zowel projectmatige als individuele bestellingen uit onze vestigingen kunnen verwerken (we zijn immers een franchiseorganisatie), volgens de Itil-richtlijnen werken en ruime kennis van de retailomgeving hebben. Fujitsu Services voldeed van alle kandidaten het meest aan onze eisen en wensen."
 
Ton van den Brink, Business Unit Manager Retail Solutions bij Fujitsu Services, is blij met de opdracht. "Binnen de retailsector zijn wij continu op zoek naar een verbreding van onze dienstverlening. We willen de sector laten zien dat we van vele markten thuis zijn. Intratuin is een van onze retail- en franchiseklanten die we alle hardware leveren, inclusief onderhoudsdiensten."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-29T11:04:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.