Snia Benelux zet de deuren open voor eindgebruikers

De lokale afdeling van de Storage Networking Industry Association Snia Benelux heeft de ambitie om in de Benelux het enige onafhankelijke aanspreekpunt voor de opslagmarkt te worden.

"De voorbije maanden hebben we met alle belangrijke leveranciers van producten en diensten voor gegevensopslag rond de tafel gezeten en de krijtlijnen van ons lokale beleid uitgetekend en gebudgetteerd", zegt voorzitter John Myklebust. "Duidelijke communicatie over bestaande en nieuwe technologieën wordt daarbij ons belangrijkste aandachtspunt. We willen het eenvoudiger maken om de technologie achter opslagnetwerken te doen begrijpen en de systemen te laten installeren en beheren. Persoonlijke interactie met eindgebruikers is daarbij essentieel."
 
Voor honderd euro worden eindgebruikers lid van de Snia. Ze krijgen dan toegang tot alle informatie en zijn welkom op alle activiteiten, die voornamelijk bestaan uit discussieforums - al dan niet online - en technische werkgroepen. Leden kunnen ook instappen in Snia's certificatieprogramma, dat zich in eerste instantie richt op leveranciers en eindgebruikers die een heterogene opslaginfrastructuur hanteren. Volgend jaar kunnen ze ook terecht in Snia's Europese testcentrum, dat momenteel nog in de steigers staat.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-12T13:31:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.