EMC neemt NetWitness over

Dit artikel delen:

Data-opslagleverancier EMC neemt NetWitness over. Netwitness is leverancier van oplossingen voor monitoring en analyse van netwerkbeveiliging. Met de technologie kunnen beveiligingsteams geavanceerde bedreigingen detecteren en herstellen terwijl het onderzoeksproces naar incidenten geautomatiseerd is.

NetWitness zal onderdeel gaan uitmaken van RSA, de security-divisie van EMC. NetWitness biedt een platform voor de monitoring en analyse van netwerkbeveiliging. Het geeft organisaties een beeld van de activiteiten op hun netwerk. Met de NetWitness kunnen beveiligingsproblemen worden opgelost zoals insider bedreigingen, zero-day exploits en gerichte malware, geavanceerde aanhoudende dreigingen, fraude, spionage en datalekken.

RSA enVision en Archer

NetWitness wordt een onderdeel van RSA's Advanced Security Management Solutions, waarmee it-beheerders netwerken kunnen monitoren en beveiligen tegen malware. De technologie van NetWitness wordt dan gecombineerd met RSA's enVision platform, RSA Data Loss Prevention Suite (DLP), RSA CyberCrime Intelligence service en het RSA Archer eGRC platform. 

Greenplum

De beveiligingsoplossingen van NetWitness kunnen ook gecombineerd worden met EMC's Greenplum technologie voor data warehousing. Hierbij kan het beveiligingsplatform van NetWitness worden ingezet om grote hoeveelheden data te verzamelen en op te slaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-05T13:47:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.