BeeSmart helpt Bibliotheek Rotterdam

Ict-bedrijf BeeSmart is voor zes jaar door Bibliotheek Rotterdam aangesteld als ict-partner. BeeSmart gaat onder meer betaalautomaten, print-/kopieer- en downloadstations plaatsen en implementeren. Daarnaast verzorgt het de implementatie van centrale besturingssoftware, artikelverkoop, een draadloos internetconcept en het beheer van de publieksomgeving. Over de waarde van de opdracht is niets bekend gemaakt.

BeeSmart levert een gecentraliseerde omgeving waarin diverse publieksdiensten worden geïntegreerd en gebruikt op basis van de ledenpas. Hierdoor kan Bibliotheek Rotterdam zijn diensten effectiever inzetten en leert de instelling zijn klanten beter kennen. Door de integratie op één platform is een goede analyse van het gebruik en de interesses van de klanten mogelijk en wordt het risico op extra koppelvlakken voorkomen.

Rapportagemogelijkheden

Ook kunnen klanten eenvoudig openstaande bedragen zoals boetes, leengeld en contributie voldoen bij de betaalautomaat en het saldo van de pas raadplegen. Verder kan de pas gebruikt worden voor kopiëren, printen, scannen, internetten (ook draadloos) en downloaden. Bibliotheek Rotterdam krijgt inzicht in het gebruik van de diensten en de financiële transacties met de pas via diverse rapportagemogelijkheden.

Bibliotheek Rotterdam heeft 25 vestigingen en een Bibliobus die meedoen in het totaalconcept. Per jaar bezoeken zo'n 2,6 miljoen mensen de culturele instelling in Rotterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

lekkere timing.. er werd toch op bezuinigd?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-13T11:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.