Scholten Awater levert Defensie hardware

Scholten Awater is door het ministerie van Defensie geselecteerd om eenmalig werkplekhardware te leveren. Het gaat om 1150 laptops, duizend port replicators en 1200 beeldschermen. De werkplekhardware wordt opgeslagen in het centrale magazijn van commandodienstencentra Ivent in Utrecht.

Scholten Awater werd door Defensie geselecteerd op basis van de laagste prijs. Defensie ontving in totaal zes inschrijvingen op de aanbesteding.

De gunning aan Scholten Awater staat los van de recente aanbesteding door Defensie voor werkplekapparatuur. Bijzonder aan die aanbesteding is dat het ministerie deze zelfstandig doet, los van de gemeenschappelijke rijksaanbesteding voor ict-diensten en -producten Easi2010. De reden: volgens het departement verschilt het eisenpakket van Defensie te veel met dat van de andere ministeries.

Ultimo Software Solutions

Naar nu blijkt heeft Defensie/Ivent ook begin maart nog een opdracht gegund, dit keer aan Ultimo Software Solutions. Het gaat om het onderhoud op Ultimo, additionele licenties, maatwerkaanpassingen, support en consultancy. Ultimo Software Solutions was de enige kandidaat voor de opdracht. De waarde van de opdracht bedraagt 380.000 euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

hier sta ik niet van te kijken. SA leeft vooral van de rebates die HP geeft. Dan is het gemakkelijjk om 4% of 5% onder de HP Special Bid prijs te kunnen leveren. Andere resellers vissen dan al snel achter het net.

Mooie order en het hoeft niet perse HP hardware te zijn, toch..?

SA is beetje jammer, doe liever rechtstreeks zaken met HP, gezien we hier OpenVMS hebben draaien.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-15T13:01:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.