Alcatel-Lucent schaalt Ziggo-netwerk op

Dit artikel delen:

Alcatel-Lucent levert service provider Ziggo de 1830 Photonic Service Switch (PSS) om de capaciteit en de functionaliteit van zowel het routing- als het transmissienetwerk op te schalen. Het huidige backbone-netwerk van Ziggo levert nog voldoende capaciteit voor de komende jaren, maar de 1830 PSS levert het bedrijf aanzienlijke besparingen op operationele kosten, ruimte en rekenkracht per getransporteerde bit. Dit komt door de geïntegreerde 100G next generation coherente technologie.

De 1830 Photonic Service Switch zorgt er ook voor dat Ziggo in de toekomst aan de groeiende capaciteitsvraag kan blijven voldoen. Met deze ‘any-wavelength-to-anywhere'-oplossing wordt het netwerk flexibeler en meer automatisch ingericht, waardoor de time-to-service wordt versneld. ‘Tijd- en kostenrovende on-site handmatige interventies worden overbodig', zegt Paul Wijngaard, account director bij Alcatel-Lucent. ‘De Alcatel-Lucent 1830 PSS laat de beperkingen die de traditionele ROADM-architectuur heeft ver achter zich. Met deze implementatie is Ziggo klaar voor toekomstige capaciteitsgroei.'

‘Door de toenemende vraag naar meer bandbreedte wil Ziggo een backbone-infrastructuur die efficiënt kan uitbreiden in capaciteit en reikwijdte', zegt John Simons, vice president development van Ziggo. ‘Een infrastructuur die makkelijk aan te passen is en schaalbaar is naar multi-terabits, is essentieel om hoge bandbreed applicaties in de toekomst te kunnen blijven bedienen. De oplossing van Alcatel-Lucent maakt het managen van ons netwerk aanzienlijk minder complex.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een onsamenhangend "artikel", er is werkelijk geen touw aan vast te knopen. Ik vermoed dat dit een product-persbericht is, dat is omgeschreven tot een artikel, wat dan weer mislukt is.

Onsamenhangend verhaal met veel buzz words? Marketing ;-)

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-03T10:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.