Benelux topmanager Nashuatec in bestuursraad Ricoh

Michel De Bosschere, President van Nashuatec/NRG, is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Ricoh Company. Hij wordt Senior Vice President van Ricoh.

Nashuatec/NRG, leverancier van kopieertoestellen en printers, is sinds 1995 een volle dochter van de Ricoh Group. Het bedrijf is in het B2B-marktsegment naar eigen zeggen marktleider in de Benelux, waar het met ongeveer veertienhonderd werknemers een jaarlijkse omzet van zo'n 247 miljoen euro haalt.
 
Michel De Bosschere stond veertien jaar aan het hoofd van de Benelux-organisatie van Nashuatec/NRG, waarvoor hij in totaal al 27 jaar werkt. In zijn functie van senior vice-president gaat De Bosschere zich met name bezighouden met de strategie, het beleid en de visie van Ricoh. Daarbij rapporteert hij rechtstreeks aan de President van Ricoh, de heer Sakurai. Ricoh heeft wereldwijd 80.000 medewerkers en een jaaromzet van circa 15 miljard dollar.
 
De Bosschere blijft overigens als President van Nashuatec/NRG verantwoordelijk voor de operationele leiding van de Benelux-organisatie. Hij wordt daarin bijgestaan deoor de vice-presidenten Carol Dona en Hans Vloemans.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-28T13:51:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.