Storability Software opgekocht door Storagetek

Storagetek, leverancier van systemen voor enterprise Information Lifecycle Management (ILM), heeft alle activa van Storability Software overgenomen.

Met deze acquisitie voegt Storagetek opnieuw een belangrijke component toe aan de portfolio oplossingen voor Information Lifecycle Management (ILM). Storability is leverancier van Enterprise Storage Resource Management (Esrm) oplossingen.

 

De Global Storage Manager (GSM) van Storability is sinds 2002 op de markt en stelt gebruikers in staat multi-vendor storage-omgevingen in kaart te brengen en te optimaliseren, waarbij aanzienlijk op kosten kan worden bespaard. De recent geïntroduceerde GSM V4 voegt daaraan uitgebreide faciliteiten toe voor business analytics. Daarmee wordt ruwe data omgezet in relevante informatie waarop direct actie kan worden genomen op ieder niveau van de organisatie.

De transactie betreft alle intellectuele eigendommen, softwarelicentieovereenkomsten, contracten met klanten en andere activa van Storability. Naar verwachting zullen zo’n zeventig medewerkers van Storability overstappen naar het team van Storagetek.

"De extra mogelijkheden die de Esrm-suite ons biedt, zijn enorm", aldus Pat Martin, chairman, president en ceo van Storagetek. "Bovendien wordt ons team uitgebreid met een groot aantal gemotiveerde en capabele mensen. De overname is een antwoord op de vraag van gebruikers naar inzicht in en beheerfaciliteiten voor hun storage-omgevingen. ’

Storagetek en Storability werken al meer dan twee jaar nauw samen. In juli 2002 nam Storagetek het Storage Operations Center (SOC) van Storability al over.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-02T14:01:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.