IBM ziet meer mogelijkheden voor On Demand in mkb

Met nieuwe producten en diensten wil IBM het toenemende gebruik van On Demand-technologie en -oplossingen in het midden- en kleinbedrijf stimuleren.

De lancering van dit Express On Demand-initiatief komt twee jaar nadat IBM het On Demand-aanbod lanceerde. Deze nieuwe On Demand Express-offerte zal het Mmidden- en kleinbedrijf enerzijds begeleiden bij het koppelen van geïsoleerde processen en toepassingen en anderzijds werknemers uitrusten met samenwerkingstools om vlot te beslissen in realtime, op basis van gegevens en documenten die binnenn de hele organisatie uitgewisseld kunnen worden. 

"‘Uit onze cijfers en gesprekken met klanten blijkt dat in het mkb On Demand-technologieën sterk opkomen. De ontwikkeling van bedrijfsstrategieën waarbij ze korter op de bal kunnen spelen, staat centraal in deze drang naar innovatie", aldus Massimo Bonciani, vice president Emea small & medium business IBM

Om het mkb daarbij te ondersteunen heeft IBM Process Integration Solution Express gelanceerd. Met dit alomvattend platform kunnen klanten  hun bestaande it-investeringen integreren en optimaliseren. Dit pakket, dat aanvankelijk via IBM Business Partners wordt geleverd, bevat Websphere Business Integration Server Express en xSeries of iSeries eServers, met financierings- en implementatiediensten die via IBM en zakenpartners beschikbaar worden gesteld.

 

IBM lanceerde ook het Integrated Platform Express for Web Application Serving om het mkb te helpen toepassingen snel te introduceren in een online omgeving. Met dit product richt Big Blue zich op bedrijven in de bankwereld, gezondheids- en retailsector. Het pakket bestaat uit  Websphere Application Server Express dat draait op een eServer pSeries.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-03T14:39:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.