Zeus neemt Art Of Defence over

Dit artikel delen:

Het Britse Zeus, een leverancier van traffic management software, application delivery control en load balancing oplossingen, neemt het Duitse Art of Defence over. De Duitse leverancier is specialist op het gebied van webapplicatie firewalls.

De hoogte van het overnamebedrag is niet bekend gemaakt. Zeus zegt de beveiligingstechnologie van Art of Defence in te zetten voor zijn virtualisatie- en cloud computing strategie. De twee bedrijven werkten al samen. Volgens Jim Darragh, ceo Zeus, kan de application delivery controller (adc) van Zeus, dat het beheer van internetverkeer vereenvoudigt,  goed gecombineerd worden met de Hyperguard webapplicatie firewall van Art of Defence, dat ook verkrijgbaar is in SaaS-vorm.

De ads-technogie van Zeus is in trek bij service providers en grote bedrijven, vooral omdat het diverse hypervisors ondersteunt en geschikt is voor cloud computingplatformen van onder andere Amazon, Rackspace en Terremark. Het gaat onder andere om producten zoals Zeus Traffic Manager en Cloud Traffic Manager.  Ict-dienstverleners kunnen deze producten inzetten voor cloud computing diensten. Dat kan via een Zeus Service Provider Licence Agreement (SPLA).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-10T15:02:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.