HP Networking introduceert 0%-financiering

Dit artikel delen:

HP introduceert tijdelijk voor HP Networking producten een nul procent financieringsprogramma. Alle bedrijven en partners die de komende periode hun netwerkinfrastructuur willen vernieuwen, maar daar momenteel geen budget voor hebben, worden door HP Financial Services in staat gesteld om producten met een lening te kopen waarover geen rente hoeft worden betaald. Netwerkrivaal Cisco kwam al eerder met dergelijke regelingen voor klanten en partners.

De nul-procent financiering is van toepassing op apparatuur zoals switches, wireless lan apparatuur (wlan), routers, network access controllers, HP networking producten en HP Tippingpoint security appliances. Door de recessie hebben volgens HP veel bedrijven de modernisering van it-omgeving uitgesteld en nog steeds zijn de benodigde initiële investeringen voor nieuwe technologie vaak hoger dan het it-budget toelaat. Door een combinatie van de nul-procent financiering met lifecycle asset management zegt HP Financiel Services (HPFS) organisaties tegemoet willen komen.

Cisco en Avaya

HP is niet de enige die speciale financieringsprogramma's heeft. Cisco en Avaya bieden ook een nul-procent-financial-lease: renteloos lenen voor een periode van drie jaar. Cisco Capital Financering breidde de afgelopen jaren eerder zijn kredietondersteuning voor ict-dienstverleners uit, onder andere ook met een nul-procent financiering. Zo bestaat er een financieringstermijn van negentig dagen, zodat partners meer tijd hebben om het geleende geld terug te betalen. Cisco heeft bijvoorbeeld een speciaal programma voor klanten in het mkb: Easy Lease, dat wordt aangeboden in samenwerking met De Lage Landen. Cisco Capital, de leasemaatschappij van Cisco, heeft daarnaast producten voor onder andere overheden en enterprises.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-16T15:01:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.