Kabelfabrikant R&M opent kantoor in Apeldoorn

Reichle & De-Massari (R&M), de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, heeft in Apeldoorn een nieuw West-Europees kantoor geopend. Er komt een internationaal team te werken voor ondersteuning aan België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. R&M zoekt voor dit kantoor nog commerciële, logistieke en technische medewerkers.

R&M, dat infrastructuren voor data-, spraak- en videocommunicatie levert, heeft de West-Europese markt tot nu toe bewerkt met lokale mensen die vanuit een thuiskantoor werkten en afhankelijk waren van het hoofdkantoor in het Zwitserse Wetzikon.

Het kantoor van R&D is volgens ceo Martin Reichle een belangrijke stap in de strategie om de Europese markt voortaan decentraal te ontwikkelen. Volgens Reichle neemt de vraag naar zijn kabels toe, onder andere door meer de groei in infrastructuurprojecten. 'De eerste helft van 2011 groeide onze omzet in West-Europa met ruim 31 procent.'  R&M werkt in Nederland het samen met gespecialiseerde lokale distributeurs en installatiepartners.

Over R&M

Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Het bedrijf is in dertig landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. In 2010 had het bedrijf een omzet van 180 miljoen Zwitserse frank (bijna 152 miljoen euro). 75 procent van de omzet komt uit de export. Het bedrijf telt 600 medewerkers en is eigendom van de Reichle-familie. R&D wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-29T16:28:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.