Juniper levert netwerkapparatuur aan Endemol

Endemol Nederland, tv-producent van entertainmentprogramma’s, gebruikt voor zijn nieuwe netwerkomgevingen oplossingen van Juniper Networks. Endemol zal de technologie van Juniper inzetten voor de uitbreiding van zijn activiteiten en ‘cross-platform’-producties.

Endemol Nederland had behoefte aan een netwerk voor het beheer van de verbindingen tussen datacenters en het nieuwe kantoorpand. De oplossing moest daarnaast voldoende capaciteit hebben voor alle data-, spraak-, beveiligings-, video-streaming-, kantoor- en productieapplicaties. Leon Backbier, ict-manager bij Endemol Nederland, zegt dat keuze is gevallen op Juniper Networks.

Juniper levert EX Series ethernet switches voor een geconvergeerde netwerk dat het hoofdkantoor, de vestigingen en het datacenter onderling verbindt. De SRX Series gateways biedt Endemol een beveiligingsplatform. De IC4500 regelt centraal de toegangscontrole van mensen en machines op het netwerk van Endemol. De SA4500 SSL vpn-appliance biedt toegang tot het netwerk op afstand. De Network & Security Manager (NSM) van Juniper Networks controleert alle aspecten van de Juniper-hardware.

Juniper is op het gebied van netwerktechnologie een concurrent van Cisco en HP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-01T15:18:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.