HAN gunt hardware-order aan Scholten Awater

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) gunt een Europese aanbesteding van hardware aan Scholten Awater. De overeenkomst heeft een waarde van enkele miljoenen euro's en een looptijd van een jaar, meldt de leverancier. Het gaat om de levering van desktops, notebooks, beeldschermen en aanverwante diensten.

De Hogeschool verwacht in een jaar tijd duizend tot 1500 desktops, vier- tot vijfhonderd notebooks en zeshonderd beeldschermen af te nemen. In de aanbesteding is nadrukkelijk gelet op duurzame en energiezuinige systemen. De overeenkomst die na een jaar afloopt, kan met een half jaar verlengd worden.

De Hogeschool Arnhem Nijmegen verzorgt hoger beroeps onderwijs (hbo) voor ongeveer 28.000 leerlingen. De hogeschool heeft 2900 medewerkers. De leerlingen en medewerkers zijn verspreid over verschillende locaties in Arnhem en Nijmegen.

Onderwijs

Scholten Awater sloot in april 2011 een overeenkomst met Perspectief. Dat is een samenwerkingsverband van acht protestants-christelijke scholen in het voortgezet onderwijs die gevestigd zijn in en rond het Zuid-Hollandse Groene Hart. Het bedrijf levert ook hardware aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Universiteit van Amsterdam (UvA).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-22T13:34:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.