Directeur Axians maakt zichzelf overbodig

Directeur Rob Wennekendonk van systeemintegrator Axians verlaat na vier jaar dienst het bedrijf. Wennekendonk reorganiseerde de bestuurlijke organisatie van de dienstverlener en daarmee is zijn eigen functie vervallen. Axians wordt voortaan geleid door Harm Woortmeijer, directeur van procesautomatiseerder Actemium. Axians (systeemintegratie), Actemium (industrie- en procesautomatisering), Van der Linden (installatietechniek) en Cegelec (onderhoud gebouwgebonden installaties) maken deel uit van het beursgenoteerde Franse bedrijf Vinci.

Op verzoek van moederconcern Vinci richtte Wennekendonk de bestuursorganisatie en activiteiten van Axians opnieuw in. De vier bedrijven uit de groep moeten nauwer samenwerken. Zo wil de groep klanten beter kunnen bedienen op het snijvlak van automatisering en techniek. Het is nog niet bekend wat Wennekendonk gaat doen.

Bij Axians in Nederland, dat tot 2006 Netlink heette, werken 65 mensen verdeeld over vestigingen in Utrecht en Veghel. Het grootste deel van het personeel is in Utrecht gevestigd. De vestiging in Veghel bestaat uit de server- en storage-tak. Die groep bestaat onder andere uit elf man die is overgestapt van AAC Cosmos.

Microsoft-partner

Axians is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf richt zich op advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van opslag-, beveiliging- en IP-telefonienetwerken. Het bedrijf levert onder andere apparatuur van Aruba Networks, Cisco, Trend Micro, Microsoft en Citrix.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit is zoals het hoort een opdracht afronden en jezelf overbodig maken.

Ongetwijfeld.
Met een heel dikke bonus in het vooruitzicht wil ik mijzelf ook met alle plezier overbodig maken.

Naar mijn idee een persoon die zijn taak succesvol heeft vol bracht. Ook al zou dhr Wennekendonk er een bonus aan over houden dan heeft deze organisatie een kostenpost minder. Eigenlijk zou elke bestuurder dit als voorbeeld kunnen nemen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-30T15:55:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.