DVBS legt ICT-infrastructuur Biegelaar aan

Werkplek

De werkplekken van drukkerij Biegelaar worden binnenkort ondersteund door DVBS. Het Barneveldse ict-bedrijf heeft bij de drukkerij in Maarssen in zes weken een nieuwe infrastructuur aangelegd en blijft daarnaast de werkplek- en serveromgeving beheren. De drukkerij is kortgeleden zelfstandig geworden en zocht daarom een ict-dienstverlener. Een van de vernieuwingen is de implementatie van DIMS, een erp-systeem voor printbedrijven.

De drukkerij maakte pasgeleden een doorstart na het faillissement van het Duitse moederbedrijf Schlott Gruppe. DVBS moest van Biegelaar binnen zes weken DIMS hebben geïmplementeerd, plus een nieuwe infrastructuur aanleggen. Rob Blaas, salesmanager bij DVBS: 'De grootste uitdaging voor DVBS was om een volledig nieuw infrastructuur op te bouwen voor Biegelaar, voordat definitief alle systemen vanuit Duitsland zouden worden uitgezet.'

De kernapplicaties van Biegelaar-medewerkers zijn Windows 7 met Microsoft Office en het erp-systeem DIMS. Het contract met Biegelaar duurt drie jaar. Over de opbrengsten doen wij geen mededelingen, maar het gaat om een aanzienlijk bedrag', aldus Blaas.

Privé en Vrouw

DVBS doet ondersteuning, beheer en onderhoud op afstand. 'Wanneer nodig sturen we een ict'er naar Biegelaar toe', zegt Blaas. Er werken 145 mensen bij de drukkerij, die onder andere de tijdschriften Privé en Vrouw drukt. Er worden ook reclamefolders gedrukt van Kruidvat, Gamma, Karwei, V&D, Hema en DA.

Het Barneveldse DVBS is gespecialiseerd in Itil, T-map, Prince2 en werkt samen met zijn vestigingen in Amsterdam en Bratislava. Ook zijn hun veertig medewerkers opgeleid in de toepassingen van VMWare, Citrix, Microsoft, SQL, Oracle en Linux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-08-31T14:07:00.000Z Laura Kempenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.