Autoriteit Financiele Markten kiest Bull storage

De Autoriteit Financiele Markten (AFM) heeft de Europese aanbesteding 'Enterprise Storage oplossing' gegund aan it-leverancier Bull Nederland uit Diemen. Het is niet bekend wat voor dataopslagoplossing wordt geleverd en hoe hoog het orderbedrag is.

Het bestaande storage area network (san) van de Autoriteit Financiele Markten was toe aan vervanging. De AFM wil met behulp van deze aanbesteding een nieuw 'enterprise storageplatform' aanschaffen en de uitgaven aan de levering, installatie, het onderhoud en de daarbij behorende dienstverlening optimaliseren. De gunningscriteria zijn ten eerste op prijs en ten tweede op kwaliteit gebaseerd. De AFM wilde de economische meest voordelige inschrijving (EMVI).

In totaal dienden negen aanbieders een offerte in. Bull trok aan het langste eind. De nieuwe dataopslagoplossing van Bull wordt nu geïmplementeerd bij de AFM.

Over de AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is de Nederlandse gedragstoezichthouder op de financiële markten en bestaat sinds 1 maart 2002. De AFM is de juridische rechtsopvolger van de Stichting Toezicht Effectenverkeer (STE). Zij is gevestigd aan de Vijzelgracht in Amsterdam en houdt toezicht op het gedrag van participanten in de financiële markten, waaronder: financiële dienstverleners, beurzen, bemiddelaars, accountants.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-07T08:48:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.