HDS komt met starteroplossingen voor het mkb

Hitachi Data Systems introduceert in het kader van de mkb-strategie starteroplossingen voor san-gebaseerde consolidatie en databack-up.

De oplossingen, gericht op het Microsoft Windows 2003-platform, zijn gebaseerd op het nieuwe Hitachi Thunder 9520V(tm) Workgroup Modular Storage-systeem. De mkb-oplossingen worden exclusief verkocht door Hitachi True North channel partners over de gehele wereld. In Europa zijnde oplossingen te koop bij zowel de lokale channel partners als de Europese partner Max Data.

"Deze aankondiging betekent een strategische uitbreiding van onze doelmarkten", zegt Shinjiro Iwata, ceo van Hitachi Data Systems. "Samen met onze wereldwijde partners willen we onze technologie beschikbaar stellen aan een compleet nieuwe groep klanten. Channel partners kunnen ons nieuwe mkb-aanbod gebruiken als basis en hieraan hun eigen diensten en marktkennis toevoegen. Op die manier krijgen klanten de oplossingen die ze daadwerkelijk nodig hebben."

De Thunder 9520V is een opslag-systeem dat inspeelt op de specifieke behoeften van mkb-organisaties. De oplossing biedt 4,2 gigabytes per seconde cached bandbreedte, hoogwaardige connectiviteit, databeschikbaarheid en betrouwbaarheid. De Thunder 9520V biedt sata-databescherming vergelijkbaar met de sata Intermix Option in het hogere segment van de Thunder 9500 V Series-productlijn. De oplossing ondersteunt Hi-Track 24/7 ’call home’-technologie voor het diagnosticeren en oplossen van afwijkingen voordat ze problemen worden. Verder kunnen de volledig redundant uitgevoerde onderdelen zonder downtime vervangen worden.

Een uitgebreidere versie van dit artikel is te vinden op CRN.
.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-09T12:22:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.