Conclusion neemt Migration Match over

Ict-dienstverlener Conclusion neemt migratiespecialist Migration Match uit Voorschoten over. Migration Match bestaat sinds 2005 en heeft zich gespecialiseerd in projectmanagement voor grote en complexe migraties van werkplekken, ict-infrastructuren en toepassingen naar de cloud. Een overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

De migratiespecialist wordt in zijn geheel (35 medewerkers) overgenomen, maar blijft de eigen merknaam en identiteit behouden. De organisatie gaat als een zelfstandige werkmaatschappij van Conclusion opereren.

ECI

Begin juli 2010 deed Conclusion ook al een overname. Toen werd voor 50 procent de ict-afdeling van boekenclub ECI overgenomen. De ict-organisatie beheerde en onderhield de automatisering van ECI en zijn twee zusterbedrijven en is dit nu ook voor derden gaan doen. De werkzaamheden zijn toegevoegd aan het Conclusion-onderdeel dat SAP-detachering, projecten en managed services uitvoert. De ECI-tak is hernoemd naar Maxways.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Conclusion

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-16T08:47:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.