Dell-servers gaan de deur uit

KLM Equipment Services kiest HP-infrastructuur

KLM Equipment Services, een onafhankelijk onderdeel van KLM Royal Dutch Airlines, heeft nieuwe dataopslag en servers van HP aangeschaft. Hiermee wil het KLM-onderdeel de it-efficiency verbeteren en de dataopslagcapaciteit centraliseren. De nieuwe producten, die Dell-servers vervangen, vallen onder het portfolio van de HP Converged Infrastructure.

KLM Equipment Services biedt ondersteuning voor transport- en logistieke organisaties. Het heeft Dell-servers en -storage vervangen door gevirtualiseerde HP ProLiant-servers en het HP P4500 LeftHand-storageSysteem. Deze nieuwe prodcten maken onderdeel uit van het HP Converged Infrastructure-portfolio. KLM Equipment Services zegt hierdoor zijn data efficiënter te kunen beheren. De beschikbaarheid wordt door HP gewaarborgd met een dienstencontract van drie jaar.

Gestandaardiseerde infrastructuur

De HP P4500 LeftHand-oplossing is geoptimaliseerd voor gevirtualiseerde servers, databases en e-mailprogramma's. Zo kan KLM Equipment Services de datastorage opschalen. Daarbij biedt de HP P4500 business continuity met een geclusterde opslagarchitectuur.

HP ProLiant DL380 G7-servers bieden KLM Equipment Services een oplossing voor veilige e-mail, netwerk, virtualisatie en messaging, aldus Jeroen Jongerden, it-manager bij KLM Equipment Services. 'We hebben nu een gestandaardiseerde infrastructuur met opslag- en servercapaciteit die meegroeit met de groei van onze behoefte.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-09-21T09:10:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.