Macaw zet nieuw servicecentrum op

Op Microsoft gebaseerde ict-dienstverlener Macaw komt met een nieuw servicecentrum: Macaw Enterprise Services (MES). De strategische diensten van MES vormen een schil om de huidige dienstverlening van Macaw, het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe (web)applicaties, en zorgen zo voor de verbinding tussen de business en de technische implementatie.

Macaw Enterprise Services verbindt de bestaande Solution Centers van Macaw, die zich vooral richten op de inhoud van oplossingen. MES richt zich op het bedrijfsinhoudelijke vlak van diensten voor multinationals of bedrijven uit de top 500 in Nederland.

Enterprise Architecture

Primair richt Macaw Enterprise Services zich op dienstverlening op het gebied van programmamanagement voor de Solution Center overstijgende complexe projecten. Daarnaast is er Enterprise Architecture voor het oplossen van vraagstukken, het geven van advies en implementatie van bedrijfsbrede architecturen en ict-beheersing, zoals governance, beveiligingsbeleid, referentie-architectuur, protocol, etc.

Tot slot is Enterprise Consultancy voor advies en dienstverlening op de primaire business van de klant. Op dit moment geeft MES op strategisch niveau advies aan onder andere een aantal grote verzekeringsmaatschappijen en aan één van de grootste winkelketens in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-03T11:50:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.