Brocade stelt Loewy aan als Benelux-baas

Netwerkleverancier Brocade heeft Steven Loewy aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor de Benelux. Loewy moet van Brocade een belangrijker speler maken in de netwerkmarkt in de Benelux. Ook moet hij de banden aanhalen met grote Ethernet fabric-klanten als de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) en De Persgroep.

Loewy heeft ruim vijftien jaar ict-ervaring op het gebied van verkoop en commerciële activiteiten, vooral gericht op de Europese markt. Zo werkte hij ruim negen jaar bij concurrent Cisco, waar hij onder andere de functie van directeur operations vervulde bij de Nederlandse vestiging.

‘Als gevolg van de enorme datagroei en groeiende behoefte om flexibel toegang tot data te hebben, maakt de netwerkmarkt een onomkeerbare ontwikkeling door', zegt de nieuwe Benelux-directeur van Brocade. ‘Ethernet fabrics eist hierbij een steeds grotere rol op. Ik zie veel mogelijkheden voor versteviging van de positie van Brocade binnen deze markt.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-17T10:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.