Nspyre automatiseert 1200 werkplekken bij Estro

Werkplek

Ict-dienstverlener Nspyre gaat de ict van zeshonderd kinderopvanglocaties ondersteunen. Nspyre zal de architectuur opzetten voor 1200 werkplekken bij kinderdagverblijven van de overkoepelende organisatie Estro-groep. Nspyre sloot het contract met de kinderopvangorganisatie, die door verschillende overnames gegroeid is, maar daardoor ook met diverse ict-systemen te maken heeft.

Naast de architectuur ligt ook de verdere uitrol van de ict bij Nspyre. Er wordt gebruik gemaakt van de cloud en Office 365 van Microsoft. De infrastructuur van de kinderdagverblijven wordt geheel gevirtualiseerd en draait bij derde partijen in outsourcingsvarianten zoals SaaS, ASP en cloud. Estro-groep wil hiermee bereiken dat er een standaard werkplek is voor alle medewerkers op alle locaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooie toepassing van een cloudoplossing voor een relatief grote onderneming, heb tot op heden alleen gehoord van implementaties bij mkb bedrijven. Vraag mij wel af in hoeverre alle toepassingen die benodigd zijn voor estro medewerkers daadwerkelijk worden aangeboden vanuit de cloud? Er wordt in het artikel niets genoemd over koppeling met lokale servers (bijv financiele administratie) dit lijkt mij toch wel essentieel.

Beste It-er, ook vandaag las ik weer dat Microsoft 365 vooral aan het MKB verkoopt en dat maakt deze propositie zo interessant. Het uitgangspunt van Estro is dat wij alles vanuit de cloud willen aanbieden hierin moet dan wel een onderscheid worden gemaakt in Public en Private cloud. Bottem Line wil Estro geen eigen fysieke servers nog in haar Domein hebben staan en zal de migratie van de huidige applicaties in 2012 naar cloud plaats vinden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-29T11:40:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.