Belg leidt voorlopig Nederlandse vestiging

Oki zoekt nog steeds country manager

vacature

Oki heeft een vacature open staan voor country manager Nederland

Oki Printing Solutions heeft Patrick Arnou benoemd als general manager voor de Benelux. In deze rol volgt hij Frank Akihary op, die enkele weken geleden vertrok om zijn loopbaan buiten het ict-kanaal voort te zetten. Er wordt nog gezocht naar een country manager voor Nederland, aldus Arnou.

De Belg Patrick Arnou is samen met de Nederlander Andreas Wilsterman verantwoordelijk voor de resultaten van de Nederlandse vestiging. 'Maar we zijn nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe, Nederlandse country manager. De Nederlandse organisatie moet door een Nederlander met kennis van de lokale markt worden aangestuurd, zoals we ook in België de markt met lokale mensen bewerken', aldus Arnou. Inmiddels heeft Oki recruitmentbedrijf Ebbinge aangesteld die een nieuwe country manager moet vinden.

De Belg Arnou (48) is sinds 2005 sales manager van Oki Printing Solutions voor België en nam sinds 2007 na het vertrek van Philip De Brabanter, ook de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding van de Belgische vestiging op zich. Dit zijn posities die hij ook na zijn recente benoeming zal blijven bekleden. Als general manager Benelux rapporteert hij aan de Japnner Terry Kawashimam, managing director van de Duitse Oki-organisatie.

Arnou neemt nu de honneurs van Frank Akihary waar die 1 november 2011 is vertrokken. Volgens Akihary waren hij en Oki op elkaar uitgekeken. Hij zegt dat hij de laatste maanden andere interesses heeft gekregen. Zo publiceerde hij in juni 2011 het boek ‘Het Molukt altijd' waarvan bijna 600 exemplaren zijn verkocht. Dit boek gaat over de Molukse afkomst van Akihary. Hij wil Molukse jongeren stimuleren om meer carrière te maken. Vanaf begin 2012 gaat hij aan de slag als coach voor deze jongeren, aldus Akihary. Hij heeft er de tijd voor, want hij is dan zestig jaar oud en gaat met pensioen.

Frank Akihary: Het Molukt Altijd

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-20T13:46:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.