i365 heet voortaan EVault

Dit artikel delen:

i365, een Seagate-onderneming en leverancier van cloudstorage en online back-up, verandert zijn naam in EVault. Het bedrijf zegt dat EVault een sterke en bekende merknaam is bij dataprotectieprofessionals, back-upspecialisten en recovery services experts.

EVault verkoopt in Nederland zijn EVault-cloudoplossingen voor databeveiliging aan kleine en middelgrote organisaties. Ze worden gebruikt voor het beschermen en toegankelijk maken van bedrijfsgegevens. EVault wordt in Nederland door ict-dienstverleners aangeboden die meedoen aan het  EVault cloud connected service provider (ccsp)-programma, waarmee ze een clouddienst voor data back-up opzetten en uitbouwen. Deze back-upomgeving wordt ondersteund door de EVault-software met replicatie naar de EVault-cloud.

EVault heeft op dit moment meer dan 35.000 klanten wereldwijd en beheert 63 petabyte (PB) aan data. Bij bijna de helft van alle nieuwe klanten in het afgelopen jaar ging het om cloud-connected hybride implementaties.

In Nederland worden de EVault-diensten onder andere aangeboden door ict-dienstverleners EspritXB en Avantage.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ben ik de enige die dacht dat dit over Enterprise Vault ging?
Dat zal Symantec vast ook vinden ..

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-22T11:14:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.