Jeroen Bosch Ziekenhuis betaalt per gigabyte

Ziekenhuis verpleegster zorg

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft eind november 2011 een vijfjarig contract met i3 groep afgesloten voor het leveren van 'Care4use'. Deze dienst van i3 groep is een utilitymodel waarbij het ziekenhuis per gebruikte gigabyte aan opslagcapaciteit betaalt. De dataopslagapparatuur staat bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, de Caredesk van i3 groep verzorgt het beheer van de systemen.

Het Care4use concept draagt bij aan de kostendoelstellingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis door storage als een dienst in te kopen en uitsluitend te betalen voor wat daadwerkelijk wordt gebruikt. Bijkomend voordeel volgens het ziekenhuis is dat door de platformwissel zij zelf de kennis niet direct hoeven op te bouwen, maar deze als beheerde dienst kunnen inkopen.  Het gaat hierbij om twee EMC VNX 5500 systemen die worden gerepliceerd.

De basis van de Care4use dienst is betalen voor wat wordt gebruikt. i3 groep zegt hiervoor een merkonafhankelijke oplossing te bieden met karakteristiek van een utilitymodel. In het Care4use model wordt met veranderende marktomstandigheden rekening gehouden, bijvoorbeeld dalende hardwareprijzen of beschikbaar gekomen technieken. Meerdere klanten maken al gebruik van deze Care4use dienst, aldus de i3 groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-27T08:08:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.