Dell krijgt nieuwe topmanager

Dell voert een wijziging in zijn managementstructuur door. Hierbij wordt afscheid genomen van bestuurder Paul Bell die met pensioen gaat. Steve Felice neemt zijn plaats in. Deze verandering gaat per 4 februari 2012 in.

Steve Felice wordt de nieuwe baas bij Dell voor overheidsinstellingen, grootzakelijke bedrijven, het mkb en de consumentenmarkt. Felice werkt sinds 1999 bij Dell en is daar verantwoordelijk voor de consumentenproducten en de online verkoop, waaronder dell.com. Felice werkt nauw samen Steve Schuckenbrock, die bestuurder is van Dell Services.

Paul Bell, die verantwoordelijk was voor overheidsinstellingen en de zakelijke markt, gaat met pensioen. Bell werkte veertien jaar bij Dell en had vaak contact met it-beslissers uit het bedrijfsleven, de overheid en de gezondheidszorg.

Met de veranderingen wil Dell een sterkere focus op het gebied van verkoop en marketing op klanten leggen, van consument tot mkb tot grootzakelijk, aldus ceo Michael Dell in een schriftelijke verklaring.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-09T12:51:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.