Scholten Awater krijgt nieuwe directie

Hardwaredienstverlener Scholten Awater uit Nijmegen heeft in Jan Willem ter Steege een nieuwe algemeen directeur. Hij volgt Theo Willems op die zich net als Pieter van Lent terugtrekt uit de directie. Willems en Van Lent zijn aandeelhouders van het eerste uur en vinden het na ruim tien jaar tijd voor een ander bewind. Beiden blijven wel als aandeelhouders betrokken bij de strategie van het bedrijf.

De nieuwe directie van Scholten Awater bestaat uit drie directieleden. Naast Ter Steege blijven Ronald Ederveen en Jelmer van den Beld actief in hun huidige rol als respectievelijk commercieel en financieel directeur.

De hardwaredienstverlener wil ook in 2012 blijven groeien ondanks moeilijke marktomstandigheden. Om slagvaardiger te opereren is gekozen voor een eenvoudiger directie- en managementteam waarbij de commerciële en operationele verantwoordelijkheden zijn samengevoegd. Opmerkelijk is wel dat Ter Steege in maart 2010 werd binnengehaald voor de toen nieuw opgezette functie van operationeel directeur. De ex-KPN-man moest het dienstenaanbod bij Scholten Awater uitbreiden en professionaliseren. Die functie is nu samengevoegd met die van algemeen directeur.

Scheidend algemeen directeur Theo Willems: 'Na ruim tien jaar de directeur te zijn geweest van Scholten Awater is het goed om nu het stokje over te dragen. Het is een logisch proces geweest, waarbij geduldig is gewerkt aan een sterk bedrijf.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-09T08:38:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.