Managed hosting door True

Detron sluit partnercontract met Nimble Storage

 

Detron zegt de eerste ict-dienstverlener in Nederland te zijn die een partnercontract heeft ondertekend met Nimble Storage. De Amerikaanse dataopslagspecialist opende begin dit jaar een Benelux-kantoor in Amsterdam om dichter op de markt te zitten. Nimble combineert opslag, back-up en herstel en beveiliging in een geïntegreerde oplossing.

Volgens Hendrika Vreugdenhil, business unit manager storage bij het onderdeel Detron ICT Solutions, past het productaanbod van Nimble goed bij de opslag- en back-up-oplossingen die haar bedrijf aanbiedt. Bovendien vraagt de markt om eenvoudiger en geïntegreerde oplossingen; Nimble biedt zulke producten. Het Amerikaanse bedrijf beschouwt Detron als een goede ingang voor het aanbieden van zijn opslagportfolio aan de Nederlandse markt.

Nimble Storage is producent van CS-series iSCSI storage array. De Nimble Storage CS-Series combineert flash memory met sata-schijven. Daarnaast biedt het bedrijf geïntegreerde beveiliging. De producten zijn geschikt voor bedrijfskritische omgevingen zoals Microsoft Exchange of een virtuele desktop infrastructuur (vdi).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4397446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×