Ex-CDG-medewerkers starten B-Critical

Imre Hüsen

Imre Hüsen

Oud-medewerkers van distributeur CDG en later Azlan zijn onder de naam B-Critical gestart als ict-dienstverlener. Dit bedrijf richt zich op virtualisatie en netwerkinfrastructuur met betrekking tot advies, implementatie en training. Directeur is Imre Hüsen, Arno Kreek en Marc Wagevoort zijn trainers en senior consultants.

B-Critical werkt samen met andere Nederlandse ict-bedrijven om aanvullende diensten in de markt te zetten. De dienstverlener richt zich daarbij op applicatie- en desktop-provisioning, server- en desktopbeheer, storage- en netwerkinfrastructuur en virtualisatie op het gebied van Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en de bijbehorende ecosystemen.

Het maakt voor B-Critical niet uit of een omgeving traditioneel of als interne, externe en mogelijk zelfs als hybride cloud is ingericht. De dienstverlener adviseert vanaf het datacenter tot aan de daadwerkelijke werkplek van de medewerker. B-Critical werkt daarbij apparaatonafhankelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Heel veel succes Imre !

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-06T11:28:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.