Orbis verbetert patiëntenzorg met HP

Ziekenhuis verpleegster zorg

Het Limburgse Orbis Medisch Centrum kiest voor HP's Mission Critical Services om te zorgen dat mogelijke problemen met de technologische infrastructuur worden voorkomen en de patiëntenzorg wordt verbeterd. De HP Mission Critical Services op de HP Converged Infrastructure zorgen voor een hogere beschikbaarheid van de cruciale it-systemen van het ziekenhuis.

Orbis Medisch Centrum levert zorg in het zuidelijke en centrale deel van de provincie Limburg. Het hightech medisch centrum telt 425 bedden en gebruikt ‘robotvoertuigen' om maaltijden, linnengoed en medicijnen te vervoeren. Mede door die mate van automatisering is Orbis Medisch Centrum in staat met 1900 personeelsleden meer dan 19.000 opnames per jaar te coördineren.

Converged Infrastructure

‘Met de groei van het ziekenhuis, groeien onze eisen voor een betrouwbare, altijd beschikbare it-infrastructuur', aldus hoofd technisch beheer bij Orbis Ron Maes ‘Intelligente it-applicaties optimaliseren het zorgtraject en maken het verblijf van de patiënt comfortabel. We willen alle noodzakelijke patiëntgegevensconstant beschikbaar hebben, ongeacht tijd of plaats, zoals bijvoorbeeld aan het bed. De HP Converged Infrastructure biedt een hoge beschikbaarheid met een laag risico op downtime en met de keuze voor HP Mission Critical Services tillen we onze service naar hetzelfde hoge niveau. HP neemt de zorg voor de it-support uit handen, zodat wij ons kunnen concentreren op de zorg voor patiënten.'

HP Mission Critical Services ondersteunen de kritische it-systemen van Orbis MC volcontinu, inclusief de beschikbaarheid van een team dat eventuele problemen snel kan oplossen. Aanvullend zal HP Mission Critical Services met it-servicemanagementoplossingen een brug slaan tussen de technologie van het ziekenhuis en de processen en support rondom de patiëntenzorg. HP zal de ITIL (Information Technology Infrastructure Library)-processen van Orbis Medisch Centrum verbeteren en in lijn brengen met de patiëntenzorg. Ook wordt hiermee beter inzichtelijk welke vooruitgangen er worden geboekt en of wordt voldaan aan voorschriften.

Enterprise Virtual Arrays

HP Converged Infrastructure van Orbis MC bestaat uit de HP ProLiant-bladeservers en een storage area network gebaseerd op HP Enterprise Virtual Arrays (EVA's). HP's Converged Infrastructure-portfolio integreert technologieën in pools van inter-operabele middelen en een maakt Instant-On Enterprise mogelijk. In een wereld van doorlopende connectiviteit integreert de Instant-On Enterprise-technologie direct in alles wat het doet om zo klanten, medewerkers, partners en inwoners te bieden wat zij nodig hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-08T11:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.