EMC kondigt Vspex-infrastructuur aan

EMC kondigt de beschikbaarheid van de EMC Vspex-infrastructuur aan. Deze nieuwe architectuur bestaat uit EMC-opslagsystemen, backup-producten en virtualisatie-, server- en netwerk-technologieën van EMC alliantiepartners Brocade, Cisco, Citrix, Intel, Microsoft en VMware. De oplossing is exclusief beschikbaar voor partners in het EMC Velocity Partner Program en ondersteunt klanten bij de transitie naar de cloud.

De veertien initiële Vspex-configuraties zijn gericht op het versnellen van de implementatie van private cloud en end user computing-omgevingen. Voor private cloud-implementaties hebben klanten de keuze uit VMware vSphere 5.0 en Microsoft Windows Hyper-V van vijftig tot 250 virtuele machines. Voor end user computing-omgevingen zijn VMware View of Citrix XenDesktop van vijfhonderd tot tweeduizend virtuele desktops mogelijk. Extra Vspex-configuraties worden beschikbaar gesteld op basis van aanvragen via partners. EMC biedt partners Vspex-labs om de oplossing te testen, valideren en demonstreren.

EMC Vspex

EMC Vspex

Voordelen voor klanten 
Vspex levert krachtige prestaties die de planning en configuratie van private cloud en end user computing-omgevingen vermindert. Bovendien wordt de implementatietijd gereduceerd door EMC's validatie van de Vspex-configuratie.

Vspex is gebouwd op EMC's VNX en VNXe storagesystemen en Data Domain-backup-oplossingen. Door gebruik te maken van technologieën zoals data-deduplicatie, compressie en Fully Automated Storage Tiering (FAST) kunnen klanten rekenen op lagere operationele kosten.

Met Vspex kunnen klanten de gewenste server-, netwerk- en virtualisatie-technologieën combineren in een EMC-infrastrastructuur die is gebaseerd op een flexibele storage- en backup-infrastructuur. De gewenste channel partner kan Vspex aanpassen aan de specifieke klantbehoeften.

Voordelen voor partners
Channel partners kunnen met Vspex volledige, flexibele oplossingen verkopen. Vspex biedt channel partners de mogelijkheid server- en netwerkcomponenten, gebaseerd op de infrastructuur en applicatie-eisen van de klant, te combineren en samen te voegen.

Vspex biedt channel partners richtlijnen voor de meest voorkomende workloads waarmee in het verkoopproces de eisen van klanten sneller in kaart kunnen worden gebracht. Vspex is van toegevoegde waarde voor het verkoopproces van de partner doordat kosten voor integratie en validatie lager worden terwijl partners profiteren van de voordelen van het leveren van volledige oplossingen.

Met Vspex kunnen partners hun merk toevoegen aan de Vspex-oplossing en hun naamsbekendheid in het segment vergroten. Partners hebben de mogelijkheid de oplossing te testen via Vspex Labs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-13T09:38:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.