Xerox levert printdiensten aan Royal Haskoning

Documentdienstverlner Xerox gaat voor ingenieursbureau Royal Haskoning een centraal loket ontwikkelen voor printen en drukwerk. Hierdoor bepaart het bedrijf 25 tot 30 procent op de printkosten. Het loket is bereikbaar via één telefoonnummer voor alle repro- en de kantoorafdelingen uit Nederland, België, Groot Brittannië en Frankrijk.

Xerox biedt één centraal loket voor alle printvragen waarbij het beheer wordt ondergebracht bij de divisie Managed Print Services. Er zijn geen aparte telefoonnummers meer voor papier, storingen, helpdesk, workflow, afdrukmaterialen en verhuizingen. Daarnaast verzorgt Xerox de plaatsen en het onderhoud van de printapparatuur, proactief beheer, monitoring en optimalisatie van alle printers met bijbehorende benodigdheden en printsoftware.

Naast het centrale en decentrale printwerk, gaat Xerox ook drukwerk leveren aan Royal Haskoning. Het ingenieursbureau heeft onlangs een nieuwe huisstijl ingevoerd en Xerox zorgt ervoor dat er op alle locaties in de vier landen het nieuwe materiaal, zoals briefpapier en enveloppen, beschikbaar is. Xerox is verantwoordelijk voor het desktop publishing (dtp).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-27T11:21:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.