Arcadiz breidt optisch netwerk I-bridge uit

Netwerkbedrijf Arcadiz Networks heeft een nieuw breedbandnetwerk geïmplementeerd voor I-bridge. Dit is het zelfstandige ict-bedrijf van de Randstad Groep. Arcadiz Networks heeft de optische (DWDM) core infrastructuur tussen de twee datacenters en het hoofdkantoor te vervangen.

Met meerdere 10 Gigabit Ethernet-netwerken en 4 Gigabit Fibre Channel-connecties beschikt I-bridge nu over een optische infrastructuur die de processen van de klanten de komende jaren kan ondersteunen.

‘Aangezien alle vestigingen en de dochterbedrijven van Randstad gebruik maken van de applicaties die in de datacenters draaien, was een migratie zonder downtime een must', zegt Rene Bartelink, directeur technologie en oplossingen van Arcadiz Networks. ‘Door het bestaande optische systeem mee te laten lopen over het nieuwe optische DWDM-systeem van de fabrikant Adva, konden de Ethernet- en fibre channel-switches gecontroleerd gemigreerd worden.'

Met de koppeling van het storage area network aan de nieuwe DWDM-infrastructuur is ook de laatste schakel actief op de Adva-apparatuur.

Als onderdeel van de Randstad Groep bedient I-bridge grote klanten als Randstad Nederland, Yacht en Tempo-Team. I-bridge ondersteunt deze bedrijven op het gebied van ict.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-11T17:02:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.