Atos regelt opnieuw ICT Holland Heineken House

Dit artikel delen:

Het Holland Heineken House doet opnieuw een beroep op ict-dienstverlener Atos als ict-partner tijdens de Olympische Spelen, dit keer in Londen. Atos is voor de derde achtereenvolgende keer verantwoordelijk voor de it en het vaste telefoonverkeer van het Holland Heineken House. De evenementenlocatie Alexandra Palace in Noord Londen wordt door Atos omgebouwd tot een volwaardig communicatiecentrum.

De ict-dienstverlener staat voor de uitdaging om in slechts twee weken twee keer zo veel werkzaamheden te verrichten dan tijdens de Olympische Spelen in Vancouver (2010). Dit komt doordat het Holland Heineken House in Londen vele malen groter is.

De ict-infrastructuur van Atos omvat onder meer de levering van verbindingen voor internet en vaste telefonie met het oog op een goede communicatie tussen partners en voor de gebruikers van het mediacentrum. Ook is Atos verantwoordelijk voor de ict-inrichting van kantoren van sportkoepel NOC*NSF, alsmede de noodzakelijke verbindingen voor betalingssystemen en voorzieningen voor vergaderruimten van het Holland Heineken House. Onder andere RTL, NOS en Radio 538 maken gebruik van de telecommunicatielijnen van Atos. Alle bezoekers krijgen daarnaast de beschikking over gratis Wi-Fi.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-24T10:48:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.