iPass biedt mITE-klant toegang tot Wi-Fi

Wi-Fi-dienstverlener iPass biedt klanten van mobilitydienstverlener mITE via de iPass Open Mobile Exchange (OMX) toegang tot ‘s werelds grootste commerciële Wi-Fi-netwerk. Hierdoor biedt mITE zijn klanten, naast de vpn-oplossing Netmotion op draadloos netwerkniveau, een enterprise dienst met een groot Wi-Fi-netwerk op zowel lokaal als internationaal niveau. De dienst komt naar verwachting volgende maand beschikbaar voor de klanten van mITE.

Momenteel biedt iPass wereldwijd 780.000 hotspots aan en dit aantal denkt het bedrijf verder uit te kunnen breiden met hotspots op vliegvelden, hotels, cafés en luxe locaties in de wereld. Uiteindelijk wil iPass overal ter wereld internet kunnen aanbieden.

mITE wil met iPass zijn klanten internationaal een transparante connectiviteitsdienst bieden waarvan de roamingkosten voorspelbaar zijn en waarbij de netwerkdekkingsgraad hoog is. Werknemers willen overal gebruik kunnen maken van mobiele technologieën. Hierbij wordt de voorspelbaarheid en realtime inzichtelijkheid per toepassing van de connectiviteitskosten steeds belangrijker bij het gebruiken van applicaties op smartphones, tablets en laptops.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-29T14:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.