SecureLink implementeert Zenprise bij RET

Rotterdams openbaarvervoerbedrijf RET kiest voor SecureLink voor de implementatie van Zenprise voor mobile device management (mdm) voor 1200 devices. Zenprise sloot op basis van kosten, kwaliteit en functionaliteit het beste aan bij de wensen en eisen van RET.

RET maakt gebruik van smartphones en tablets, waaronder de iPad, voor de controle van ov-chipkaarten. Het openbaarvervoerbedrijf zocht naar een oplossing voor eenvoudiger beheer en beveiliging van deze apparaten.

Na de proof of concept-fase die SecureLink samen met RET heeft doorlopen, is definitief gekozen voor SecureLink en de Zenprise-oplossing voor het mobile device management. Inmiddels is een groot deel van de uitrol afgerond.

RET vervoert elke dag ruim zeshonderdduizend reizigers en is op jaarbasis verantwoordelijk voor het vervoer van 185,7 miljoen reizigers. Het bedrijf heeft circa drieduizend medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-05T15:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.