SNS Reaal kiest GX als enige CMS-partner

SNS Reaal

Hoofdkantoor SNS Reaal in Utrecht

Bank-verzekeraar SNS Reaal vernieuwt de overeenkomst met leverancier GX Software voor de implementatie van GX WebManager voor alle merken en sites. Het contract is uitgebreid en met vijf jaar verlengd. Door met een cms-leverancier in zee te gaan verwacht SNS Reaal op de kosten te kunnen besparen. GX levert contentmanagementsystemen (cms) en is gehuisvest in Nijmegen.

Bij het concern maakt SNS Bank sinds 2007 gebruik van GX WebManager voor de websites van SNS Bank, RegioBank, SNS Asset Management, BLG Hypotheken en de bedrijfswebsite. De andere merken van de bank en de verzekeringsmerken maken de komende jaren de overstap naar GX WebManager. SNS Reaal verwacht door alle merken en sites op één platform aan te bieden de verdere ontwikkeling en het beheer goedkoper te kunnen uitvoeren. De realisatie en het onderhoud van de verschillende websites voert SNS Reaal zelf uit.

De verzekeraar heeft voor de verlenging van de overeenkomst met GX Software ook gekeken naar de mogelijkheden om content te publiceren via andere online kanalen zoals mobiel, apps en sociale media. Het cms-product GX WebManager maakt dit mogelijk. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-07T15:55:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.