Managed hosting door True

Infotheek breidt uit met Cisco-spullen

 

Hardwaredienstverlener Infotheek uit Leiden heeft zijn productportfolio uitgebreid met netwerkproducten van Cisco. Het gaat daarbij zowel om nieuwe en ongebruikte als gebruikte apparatuur. Het bedrijf claimt dat de hardware vaak 20 tot 50 procent goedkoper is dan normale marktprijzen. Dan gaat het om recente hardware, maar niet om de allernieuwste apparatuur. Daarnaast garandeert het bedrijf snelle levertijden, omdat veel Cisco-modellen bij Infotheek op voorraad liggen.

Volgens Infotheek is het in een markt waarin it-budgetten kleiner worden voor bedrijven en instellingen interessant om niet de allernieuwste producten aan te schaffen, maar oudere versies. Vaak is hardware van een jaar of enkele jaren eerder nog prima geschikt. Klanten besparen daarmee op de aanschafkosten, aldus het bedrijf.

Als het gaat om gebruikte Cisco-hardware dan wordt die eerst grondig getest en schoongemaakt ('refurbished') voordat deze in de verkoop komt. De standaardgarantie van een jaar is eventueel uit te breiden tot 5 jaar, stelt Infotheek. Het bedrijf verwacht dat de hergebruikte apparatuur extra interessant is voor klanten die duurzaamheid nastreven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4528864). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×