Ctac zet Selexyz over op SAP De Slegte

Ict-dienstverlener Ctac heeft de activiteiten van de zestien boekwinkels van Selexyz geïntegreerd in het SAP Retail-systeem van boekhandelketen De Slegte. Investeringsmaatschappij ProCures, mede-eigenaar van De Slegte, nam de zestien Selexyz-vestigingen over na het recente faillissement van het hoofdkantoor van Selexyz. Om de continuïteit van de Selexyz-winkels te waarborgen moest het SAP Retail-systeem geïntegreerd worden bij de Selexyz-winkels.

Ctac moest de processen van de overgenomen Selexyz-winkels zo snel mogelijk opnemen in het SAP Retail-systeem van De Slegte om de continuïteit van de Selexyz-winkels te waarborgen. Ctac stelde een projectteam samen van SAP-specialisten, dat binnen drie weken de geautomatiseerde winkelprocessen migreerde naar de centrale SAP-omgeving van De Slegte. Daarbij converteerde Ctac data uit de bedrijfsinformatiesystemen van Selexyz naar de SAP-omgeving. Verder adviseerde Ctac over de inrichting van het gecombineerde systeem. Bij de Selexyz-winkels draaiden een aantal losse, niet geïntegreerde systemen. 

'De winkels konden gewoon blijven draaien. Klanten hebben er geen last van gehad. We beschikken nu over een gezamenlijk systeem voor De Slegte en Selexyz, dat een basis vormt voor alle toekomstige ontwikkelingen', zegt Nico van Ekeren, manager financiën, personeelszaken en ict bij De Slegte.

Ctac levert al langere tijd SAP-diensten aan De Slegte. De winkelketen maakt sinds 2005 gebruik van SAP als centraal erp-systeem voor inkoop, logistiek en financiën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-20T11:57:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.