Lesscher IT neemt IT-tak over van Wellinga

Handen schudden

Lesscher IT uit Hengelo heeft per 1 juli 2012 alle it-activiteiten van Wellinga Werken & Wonen uit Enschede overgenomen. Ook de audiovisuele werkzaamheden gaan naar Lesscher IT. Wellinga richt zich voortaan op printsystemen en kantoorinrichtingen. Met de overname zegt Lesscher IT zijn marktaandeel in het midden- en kleinbedrijf in Oost-Nederland te kunnen vergroten.

De it-afdeling van Wellinga houdt zich bezig met het leveren van netwerken, netwerkbeheer en helpdeskondersteuning. Dit sluit aan bij de activiteiten van Lesscher IT. Bovendien heeft Lesscher IT veel klanten in hetzelfde mkb-segment. Door deze overname kunnen klanten van Wellinga meer diensten aangeboden worden, waaronder cloudoplossingen en datacenter-services.

Lesscher IT bestaat ruim twintig jaar. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en beheert it-omgevingen voor de zakelijke markt, de zorg en de publieke sector. Lesscher IT maakt deel uit van de Odin Groep, met circa 250 werknemers een van de grotere ict-werkgevers van Oost-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-03T17:08:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.