Rackspace kiest voor Windows Server 2012

Rackspace gaat Windows Server 2012 ondersteunen in zijn cloud- en traditionele hosting-oplossingen. Ondanks dat dit nieuwe serverbesturingssysteem van Microsoft nog niet officieel gelanceerd is, biedt Rackspace wel al volledige ondersteuning aan klanten.

'We zijn diep in het besturingssysteem en zijn functionaliteit en mogelijkheden gedoken om met die kennis onze klanten beter te kunnen ondersteunen', zegt Rackspace-cto John Engates. 'Met dit platform kunnen we virtuele machines van de ene fysieke server naar de andere verplaatsen zonder downtime. Deze stap sluit ook prima aan op de Sharepoint-activiteiten die Rackspace via zijn Cloud Sites-aanbod is gaan intensiveren sinds de overname van Sharepoint911 eerder dit jaar. Wij beschikken hierdoor over een club zeer ervaren Sharepoint-specialisten.'

Microsoft's Windows Server 2012 is momenteel in 'release candidate'-fase. Het kan gecombineerd worden met Hyper-V hypervisor voor multi tenant clouds die automatisch zowel isolatie als applicatie- en gegevensbeveiliging bieden. Rackspace biedt hier bovenop zijn Fanatical Support, een ondersteuning waarbij klanten 24/7 proactief geholpen worden en er een melding verzonden wordt wanneer er problemen zijn met een applicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-11T16:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.