Imtech ICT wordt Cisco Cloud Builder-partner

Imtech ICT heeft de Cisco Cloud Builder-status binnen het Cisco Cloud Partner Programma behaald. Hiermee toont de technisch dienstverlener aan dat het over alle competenties beschikt die benodigd zijn om cloud-infrastructuren te leveren aan bedrijven, instellingen en (cloud) service providers.

Een Cisco Cloud Builder dient kennis te hebben van en ervaring te hebben met server-, storage-, netwerk-, virtualisatie- en security- oplossingen en moet deze domeinen ook kunnen integreren. 'Cisco's Cloud Partner Programma is erop gericht partners te helpen bij het succesvol ontwikkelen, verkopen en implementeren van end-to-end oplossingen en diensten gebaseerd op Cisco's cloud-oplossingen', zegt Fred Gerritse, directeur partner organisatie bij Cisco Nederland. 'Met het behalen van de Cloud Builder Partner-status laat Imtech ICT zien te beschikken over alle expertise die hiervoor nodig is, van kennis van de diverse componenten van een cloud-infrastructuur en cloud-managementapplicaties tot aan de juiste skills voor het aanbieden van professionele cloud-diensten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-23T11:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.